Despre Curs WordPress

Curs WordPress – Despre proiect

Salut, Sunt Teo Gavril de la VISTERIA și Consultanță IT și ofer acest Curs WordPress gratuit pentru oricine vrea să învețe cum să facă un site pe cont propriu folosind platforma wordpress. Cursul va conține minimul necesar într-un limbaj accesibil pentru a „pune pe net” un site.

Este clar că nu e tot, că e doar puțin, dar cu acest curs poți avea un site online, nu ai nevoie de altceva. Dacă vei vrea personalizări mai avansate va trebui să apelezi la cursuri Premium sau să cauți mai mult.

Deci nu îmi propun un curs care să acopere tot, ci unul care să vă permită să publicați un site pe net repede și pe cont propriu.

Curs WordPress Gratuit – Pentru cine e bun acest material

Curs WordPress pentru micii antreprenori – Acest curs e suficient pentru antreprenorii care vor să prezinte afacerea lor, serviciile sau produsele oferite pentru lumea care navighează pe internet. Pot posta infirmații despre locația afacerii, informații despre compania, informații despre produse sau servicii și pot interacționa cu posibili clienți.

Curs WordPress pentru elevi si studenți. Materialele gratuite sunt suficiente pentru un elev sau student să înțeleagă principiile de bază și să poată publica un site sau blog pe internet. Ulterior poate evolua dacă e pasionat de subiect spre stadiul de avansat sau expert dacă vrea să activeze în acest domeniu.

Curs wordpress pentru ONG-uri. Știm bine că una din problemele mari ale ONG-urilor e strângerea de fonduri pentru proiecte. Ei bine, cu un astfel de curs, unul din membrii echipei poate scuti fonduri făcând chiar el/ea pagina web mai ales la ONG-urile care se află la început de drum.

Curs WordPress Gratuit pentru toată lumea ? pentru orice detalii ținem legătura prin pagina de contact