Curs wordpress gratuit

curs wordpress gratuit
22
Sep

Curs WordPress Gratuit

Vrei să creezi singur blogul sau site-ul companiei pe platforma wordpress. Un punct de pornire excelent este acest curs wordpress gratuit. Vom trece pas cu pas prin toți pașii necesari acestui demers.

O scurtă prezentare video a cursului


Desigur că nu e tot. E varianta simplă de a face un site. Domeniul acesta e unul așa vast încât nu ar putea fi adunate toate informațiile la un loc. Totuși e un punct de pornire structurat și progresiv.

Experiența e unică pentru că vom construi împreună chiar acest site, vom cumpăra domeniu și găzduire pentru el. Ne vom ocupa de crearea paginilor și articolelor. Vom adăuga teme și module necesare și multe alte manevre utile.

Cel mai probabil va exista și o variantă premium a cursului după o vreme pentru că sigur unii vor vrea să perfecteze capitolul.

De ce eu? Cine sunt și de ce fac un astfel de curs?

video

Cu toate acestea, nu vorbim de un curs comprehensiv ci de unul unde se pune accentul pe practică și care se vrea a fi ușor de înțeles. Pentru cei ce vor vrea o variantă premium va exista condiția parcurgerii variantei gratuite mai întâi.

Filmările nu sunt de cea mai bună calitate, pentru asta îmi cer scuze, nu sunt punctul meu forte dar probabil cu timpul se vor perfecta.

Cuprinsul cursului cu timpii necesari parcurgerii se pot vedea în secțiunea Plan de curs.

Pentru a parcurge cursul e obligatorie înregistrarea în site. Orice întrebare referitoare la acel capitol se adresează prin secțiunea de comentarii de sub lecția cu pricina În acest fel va fi accesibilă și la alți cursanți ulterior.

Pentru orice detalii nu ezitați să mă contactați fie comentând la lecții fie prin pagina de contact.

Să-i dăm pedală 🙂

Curs WordPress Gratuit

Succes!

Foto: Pixabay

Instructor

Main Content
Main Content